S&S Administraties in Rotterdam

S&S Administraties: Boekhouding van bedrijven en particulieren.

Over S&S Administraties

S&S Administraties valt onder de rubriek administratiekantoor uit Rotterdam.

S&S Administraties is een administratiekantoor die vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar is. U kunt als bedrijf of particulier met een gerust hart uw boekhouding uitbesteden aan S&S Administraties.

Diensten voor particulieren:

S&S Administraties biedt diverse diensten aan voor particulieren. Hier treft u een overzicht aan van deze diensten: Aanvraag voorlopige toeslagen, aanvraag toeslagen, aanvraag betalingsregelingen en indienen bezwaarschriften.

Ook voor bemiddeling van hypotheken en diverse verzekeringen kunt u bij S&S Administraties terecht. Wanneer u alleenstaand bent, dan betaald u tussen de €20 en €25. Wanneer u een fiscale partner heeft, dan zal de aangifte voor u beide samen €40 kosten.

Diensten voor bedrijven:

S&S Administraties biedt ook diverse diensten voor bedrijven (ondernemers) aan. Hieronder ziet u deze diensten terug:

- Adviezen, omzet- en loonbelasting, startersbegeleiding, jaarrekening en winstaangifte inkomstenbelasting (inclusief de particuliere aangifte van uw partner).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan S&S Administraties? Dan kunt u contact opnemen. S&S Administraties staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

S&S Administraties uit de rubriek administratiekantoor uit Rotterdam is gevestigd aan de s-Gravendijkkwal 28 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24109543.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij S&S Administraties zijn o.a. :