Shofukan Coaching in Rotterdam

Werken in een natuurlijke flow met creativiteit, intuïtie èn resultaat!

Over Shofukan Coaching

Shofukan Coaching valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

Shofukan Coaching is de praktijk voor begeleiding en ondersteuning op persoonlijk en professioneel gebied. Heeft u de ambitie om te groeien in uw werk of wilt u uw leven over een andere boeg gooien maar weet u niet goed waar en hoe te beginnen? Dan helpen wij u graag op weg!

Shofukan Coaching biedt u de mogelijkheid om uzelf gratis te oriënteren op de volgende stap in uw leven en uw carrière. Door te kiezen voor een gratis oriëntatiegesprek bij Shofukan Coaching kunt u uzelf ontwikkelen in werk, solliciteren en netwerken op een natuurlijkere manier. Dus zoekt u een inspirerende route om uzelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek via zoom!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shofukan Coaching uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Charloisse kerksingel 32-14 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11327926.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Shofukan Coaching zijn o.a. :