Studio Floret in Rotterdam

Studio Floret | Voor het verzorgen van feestelijk bloemwerk.

Over Studio Floret

Studio Floret valt onder de rubriek bloemist in Rotterdam.

Studio Floret verzorgt feestelijk bloemwerk. Je kunt denken aan grote boeketten, bloemrijke installaties, bruidsboeketten, tafeldecoraties en nog veel meer. Allemaal in de vrolijke en fancy feelgood stijl van Studio Floret. En allemaal passend bij elkaar en binnen het concept van het feestje. Het kan jullie bruiloft zijn, maar ook een merklancering, expositie of de opening van een winkel. Studio Floret verzorgt complete pakketten vol met fleurige bloemdecoraties en onderhoudt (indien gewenst) nauw contact met andere leveranciers en stylisten. Voor elk feestje maakt Studio Floret graag een fleurige aankleding.

Kim is het gezicht achter Studio Floret. Kim is bloemist en na vijf jaar een rijdende bloemwinkel te hebben gerund is het nu tijd voor de volgende stap. Werken met de mooiste natuurlijke materialen voelt na 5 jaar voor haar nog steeds soms als een sprookje. Kim ziet het elke keer weer als haar grootste uitdaging om de klant compleet te verrassen. Studio Floret houdt van een totale aankleding waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de materialen en Kim is een groot voorstander van hergebruik en weinig verspillen.

Studio Floret werkt enkel op maat en altijd binnen een concept of thema. Maar zij houden wel van toegankelijke prijzen. Daarom hanteren ze bij Studio Floret voor bruiloften een minimaal bestelbedrag van slechts € 300,-.

Studio Floret denkt graag met jullie mee en ziet een uitdaging in het optimaal benutten van elk budget.

Op de website van Studio Floret kan je verschillende voorbeelden zien. In het portfolio kun je heel veel verschillende soorten aankledingen bekijken. In allerlei kleuren en stijlen. Laat je inspireren en bekijk de brochure met nog meer voorbeelden én prijzen.

Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Studio Floret uit de rubriek bloemist uit Rotterdam is gevestigd aan de Vlaggemanstraat 3b in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34065052.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Studio Floret zijn o.a. :