Taste of Yoga in Roterdam

Taste of Yoga: Yoga, Workshops, Retreats & City Yoga Trips.

Over Taste of Yoga

Taste of Yoga valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Rotterdam.

De drijvende kracht achter Taste of Yoga is Sigrid Fluit. Sigrid heeft ruime ervaring op het gebied van yoga. Ook volgt Sigrid regelmatig workshops zoals Myo Yin, Yoga Nidra om zo op de hoogte blijven van de nieuwste (yoga) ontwikkelingen.

Yoga is voor iedereen geschikt en bij Taste of Yoga is iedereen welkom. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met yoga? Dan kan je bij Taste of Yoga terecht voor buitenyoga. De buityoga zal gegeven worden in Rotterdam. Tijdens deze kennismakingslessen kun je bekijken of yoga iets voor jou is. Na afloop staat er een kopje thee of smoothie klaar en kun je je ervaring uitwisselen.

Bij Taste of Yoga kun je ook terecht voor diverse yoga 'smaken' zoals:

- Hatha yoga

- Yin yoga

- YingYang

- Yoga Nidra

Verder organiseert Taste of Yoga ook Yoga Wellness weekenden. Aan zee en op de hei beoefen je een heel weekend lang diverse soorten yoga. De locaties zijn luxe en vorzien van sauna. Ook hiervoor is iedereen welkom, met of zonder yoga ervaring.

Voor meer informatie, een overzicht van de kosten en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Taste of Yoga.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taste of Yoga uit de rubriek yoga en meditatie uit Rotterdam is gevestigd aan de H.A. Maaskantstraat 88 in Roterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57934704.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Taste of Yoga zijn o.a. :