TouchPro Europe in Rotterdam

Massageopleidingen en -materialen met een Professionele Touch.

Over TouchPro Europe

TouchPro Europe valt onder de rubriek opleiding uit Rotterdam.

TouchPro Europe is een opleidingsinstituut voor professionele stoelmassages.

Daarnaast bieden wij andere (massage) opleidingen en geven wij workshops. En om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn hebben wij ook nog een webshop waar je alle benodigdheden voor je massagepraktijk op kunt aanschaffen.

Het is voor ons erg belangrijk om de dienstverlening zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van de klanten die wij hebben. Ook geven wij in overleg opleidingen op locatie of intern bij bedrijven. Heb je dus interesse in een opleiding of een workshop maar komt de datum of locatie niet uit. Neem dan gerust contact op want vanaf een groep van 6 deelnemers komen wij graag naar u toe.

De opleidingen die wij bieden:

- Touchpro Stoelmassage. - Seventh Wave. - Japanse lichaamsmassage. - Japanse voetmassage. - Chakramassage. - On Site Energetics / Yuen.

De workshops die wij te bieden hebben:

- Klanten werven in organisaties, instellingen en bedrijven. - Medical Taping. - Emmett Technique. - Stoelmassage ''plus'' en stressontladingsoefeningen binnen organisaties en bedrijven. - Chakramassage. - Stoelmagneetmassage. - Hoe (over)leeft mijn praktijk zonder zorgvergoedingen? - Masterclass Cranio Sacraal Therapie.

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op onze website. Ook kan je via de website je direct inschrijven voor een opleiding of een workshop. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met ons op worden genomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TouchPro Europe uit de rubriek opleiding uit Rotterdam is gevestigd aan de Bovendijk 219 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-7371468.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij TouchPro Europe zijn o.a. :