Tropi Caliente in Rotterdam

Tropi Caliente gevestigd in Rotterdam. Evenementen organisatie & entertainment. Niets moet en alles mag! Of het nu om een bedrijfsfeest, een presentatie, teambuilding of entertainment voor al uw zakenrelaties gaat: Tropi Caliente gaat iedere uitdaging aan, en bezorgt u en uw gasten een tot in de puntjes verzorgd feest waar u zelf helemaal niets meer voor hoeft te doen. Behalve genieten natuurlijk!

Over Tropi Caliente

Tropi Caliente valt onder de rubriek evenementen bureau in Rotterdam.

Tropi Caliente is een initiatief van Alcindo Silva. Met zijn achtergrond en jarenlange ervaringen m.b.t. de Latijns-Amerikaanse feestcultuur, streeft hij ernaar om u en uw gasten onbezorgd te laten genieten.

Misschien bent u zonder het te weten wel eens met ons werk in aanraking geweest. Wel eens gehoord van Dias Latinos in Amersfoort of Barrio Latino in Hoek van Holland? Of het Rotterdamse Zomercarnaval? Tropi Caliente is een totaalbureau op het gebied van activiteiten en evenementen met een tropische touch. Wij bedenken, programmeren, organiseren en realiseren evenementen op maat. Voor een bescheiden feestje tot een groot festival maar ook voor bijvoorbeeld salsa-danslessen kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of boekingen:

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tropi Caliente uit de rubriek evenementen bureau uit Rotterdam is gevestigd aan de Postbus 19211 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06224252 7.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Tropi Caliente zijn o.a. :

Nieuws van Tropi Caliente in Rotterdam