Uitzendbureau Helpende Hand Rotterdam in Rotterdam

Uitzendbureau Helpende Hand Rotterdam. Zoekt u vaste medewerkers of bent u op zoek naar tijdelijk personeel? Helpende hand is de specialist in het werven van tijdelijk en vaste personeel in de allround sector.

Over Uitzendbureau Helpende Hand Rotterdam

Uitzendbureau Helpende Hand Rotterdam valt onder de rubriek uitzendbureau in Rotterdam.

Personeel nodig !! Zoekt u vaste medewerkers of bent u op zoek naar tijdelijk personeel? Helpende hand is de specialist in het werven van tijdelijk en vaste personeel in de allround sector.

Waarom een uitzendbureau U bent op zoek naar personeel. Soms tijdelijk om een piek in de zomer op te vangen bijvoorbeeld. Maar soms ook voor een vast dienstverband. Zeker in tijden van recessie neemt het aannemen van personeel voor langere periode risico's met zich mee. Maar als morgen de bedrijfsvoering vraagt om extra personeel wilt u wel dat deze klaarstaan.

Een flexibele schil. Niet alleen de economisch onzekere tijd vraagt om een flexibele schil. Ook de opkomst van deeltijdwerk, plotselinge ziekte of de druk op uw personeelsadministratie kunnen redenen zijn om te kiezen voor flexibele arbeid.

Wat kan een uitzendbureau voor u betekenen Een uitzendbureau is breed inzetbaar. Of het nu gaat om een uitzendkracht die iemand tijdelijk vervangt bij ziekte of verlof, het uitbesteden van langdurige projecten of het detacheren van specialisten. Maar denk ook aan werving en selectie en de kennis die u in huis haalt met betrekking tot de arbeidsmarkt.

De voordelen van werken met een uitzendbureau: U heeft personeel nodig, maar waarom zou u uw vacature uitzetten bij een uitzendbureau? Uitzendkrachten zijn immers duurder en we kunnen toch net zo goed zelf.

Daarom de voordelen nog even op een rijtje: Helpende hand verzorgt de werving en selectie rond uw vacature. Helpende hand heeft veel kennis in huis op het gebied van de arbeidsmarkt die we graag met u delen. Helpende hand heeft een uitgebreide pool met kandidaten waardoor we snel een geschikte medewerker kunnen voorleggen. Goedkope en flexibele arbeidskracht in te huren. Salarisadministratie en personeelsbeleid zijn tijdrovende bezigheden welke u uit handen worden genomen. U loopt geen arbeidsrisico's. De kandidaat is in dienst van Helpende hand. Als de uitzendkracht langere tijd in dienst is of goed bevalt, kan deze in dienst treden van de opdrachtgever

Onze diensten: Zoekt u een vaste medewerker of juist tijdelijk personeel? Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander, luisteren naar uw verhaal en bieden een oplossing die bij u past. Afhankelijk van uw wensen leveren wij personeel op basis van uitzenden

Werving & Selectie allround werkzaamheden of het nou gaat om het plaatsen van u vacature of het huren van een medewerker wij zoeken ze voor u.

Voor meer informatie: Kunt u Contact opnemen met Locatie Helpende hand Rotterdam 0658888019 of mailen naar

edisondomatilia248@msn.com

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitzendbureau Helpende Hand Rotterdam uit de rubriek uitzendbureau uit Rotterdam is gevestigd aan de Wuysterstraat 13a in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0658888019.

Diensten en producten voor uitzendbureau

Trefwoorden die horen bij Uitzendbureau Helpende Hand Rotterdam zijn o.a. :

Aanbiedingen