Vakantie Xperts Blijdorp in Rotterdam

Vakantie Xperts Blijdorp gevestigd in Rotterdam. Zonvakanties, Wintersport, Autovakanties, Stedentrips.

Over Vakantie Xperts Blijdorp

Vakantie Xperts Blijdorp valt onder de rubriek reisbureau in Rotterdam.

Al 3 jaar op rij door de Consumentenbond verkozen als het beste reisbureau van Nederland

VakantieXperts is een onafhankelijke reisbureauketen met 145 filialen met een landelijke dekking. Met meer dan 750 medewerkers behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. VakantieXperts verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties. U kunt zowel op de website als op onze filialen terecht voor onder andere uw vliegvakantie, stedentrip, autovakantie of op maat gemaakte reis.

Jaarlijks mogen wij voor meer dan 500.000 klanten een vakantie verzorgen. Voor velen is vakantie het leukste moment van het jaar. Wie heeft daarover niet z’n verhalen? En samen met onze klanten verleggen we continu de grenzen. Samen zoeken we iedere dag naar de leukste vakantie-ideeën en de beste reismogelijkheden. Simpelweg omdat dit onze passie is.

VakantieXperts besteedt uiterste zorg aan de selectie van betrouwbare reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. De kwaliteit wordt mede gewaarborgd door ons lidmaatschap van de ANVR, de brancheorganisatie van Nederlandse reisorganisatoren. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de SGR, Stichting Garantiefonds Reizen, ten behoeve van financiële onzekerheden.

Zonvakanties, Wintersport, Autovakanties, Stedentrips.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vakantie Xperts Blijdorp uit de rubriek reisbureau uit Rotterdam is gevestigd aan de Stadhoudersweg 87D in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-7446774.

Diensten en producten voor reisbureau

Trefwoorden die horen bij Vakantie Xperts Blijdorp zijn o.a. :