Verwaijen Coaching en Training in Breda

Verwaijen Coaching en Training uit Breda heeft geen profiel.

Wat doet Verwaijen Coaching en Training in Breda

Verwaijen Coaching en Training is een verkoop ondersteuning uit Rotterdam. Men is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 60. Het telefoonnummer van Verwaijen Coaching en Training in Breda is 06-25041073.

Is Verwaijen Coaching en Training in Breda uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Rotterdamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Verwaijen Coaching en Training in Breda valt onder de rubriek verkoop ondersteuning. Een verkoop ondersteuning uit Rotterdam levert onder andere :

Jelle Verwaijen is de drijvende kracht achter Verwaijen Coaching en Training. Middels bewezen concepten afgestemd op uw bedrijf en uw medewerkers zorgen we ervoor dat u de resultaten behaalt die u verdient. Snel resultaat is mooi en dat regelen we ook. Nog belangrijker is om dit resultaat vast te houden en uit te bouwen tot ongekende hoogte. Dit kan alleen wanneer het klantbelang voorop staat en iedereen meegaat in de positieve veranderingen. Zeker in deze tijd gaat het om snel kunnen schakelen en doen! Met passie, deskundigheid en het nodige enthousiasme verankeren wij nieuwe manieren van denken en werken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review