Vrolijkspeelgoed.nl in Rotterdam

Duurzaam speelgoed bij | Vrolijkspeelgoed.nl

Over Vrolijkspeelgoed.nl

Vrolijkspeelgoed.nl valt onder de rubriek webshop in Rotterdam.

Mevrouw Van der Bas is het gezicht en de drijvende kracht achter Vrolijkspeelgoed.nl Hier wordt een collectie bijzonder, duurzaam en mooie kwaliteit speelgoed aangevuld met uitdagende, leuke en spannende spellen. En voor alle leeftijden is hier wat te vinden.

Wij gebruiken in ons assortiment bij Vrolijkspeelgoed.nl het Franse merk Djeco. Het is ijzersterk op het gebied van verschillende populaire thema's, waarbij je kunt denken aan piraten, ridders, dino's, eenhoorns, dieren, sprookjes, zeemeerminnen, prinsessen en babykamer thema's.

Steeds meer ouders, verzorgers, kinderdagverblijven, leerkrachten, IB-ers, scholen, etc. worden zich bewust van het nut van duurzaam speelgoed in het milieu, en met de ontwikkeling van kinderen.Bij Vrolijkspeelgoed.nl vindt je mooie merken die duurzaam, veilig en verantwoord produceren en ontwikkelen, o.a.: waytoplay, bioviva, djeco, collorizy en eeBoo.

De merken bij Vrolijkspeelgoed.nl zijn:

- Bugzz

- Colorizzy

- Creall

- Djeco

- Kid O

- Kidkraft

- New Rebels

- Papo

- Professor Puzzle

- Sigkid

- Waytoplay

- Zoocchini

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vrolijkspeelgoed.nl uit de rubriek webshop uit Rotterdam is gevestigd aan de Piet Mondriaansingel 4 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0104130664.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Vrolijkspeelgoed.nl zijn o.a. :