Vrolijkspeelgoed.nl in Rotterdam

Duurzaam speelgoed bij | Vrolijkspeelgoed.nl

Over Vrolijkspeelgoed.nl

Vrolijkspeelgoed.nl valt onder de rubriek speelgoedwinkel in Rotterdam.

Het gezicht en de drijvende kracht achter Vrolijkspeelgoed.nl is Barbara van der Bas. Met liefde en passie voor kwaliteit, milieu en de ontwikkeling van kinderen is de collectie van haar webwinkel samengesteld.

Bij Vrolijkspeelgoed.nl vind je een collectie bijzonder, duurzaam, non-toxic, eerlijk en mooie kwaliteit speelgoed en puzzels aangevuld met uitdagende, leuke en spannende spellen. Voor alle leeftijden is hier iets geschiktst te vinden.

Een van de topmerken in het assortiment bij Vrolijkspeelgoed.nl is het Franse merk Djeco. Dit merk is ijzersterk op het gebied van verschillende populaire thema's, waarbij je kunt denken aan piraten, ridders, dino's, eenhoorns, dieren, sprookjes, zeemeerminnen, prinsessen en babykamer thema's.

Steeds meer ouders, verzorgers, kinderdagverblijven, leerkrachten, IB-ers, scholen, etc. worden zich bewust van het nut van duurzaam speelgoed en het effect hiervan op het milieu en op de ontwikkeling van kinderen. De collectie van Vrolijkspeelgoed.nl sluit naadloos aan op die visie met mooie merken die duurzaam, veilig en verantwoord produceren en ontwikkelen in Europa, zoals waytoplay, bioviva, djeco, collorizy en eeBoo.

De merken bij Vrolijkspeelgoed.nl zijn:

- Djeco - eeBoo - Kidkraft - New Rebels - Pixelhobby - Waytoplay

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt altijd opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vrolijkspeelgoed.nl uit de rubriek speelgoedwinkel uit Rotterdam is gevestigd aan de Piet Mondriaansingel 4 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0104130664.

Diensten en producten voor speelgoedwinkel

Trefwoorden die horen bij Vrolijkspeelgoed.nl zijn o.a. :

Nieuws van Vrolijkspeelgoed.nl in Rotterdam

12,5% sinterklaaskorting bij vrolijkspeelgoed.nl

12,5% sinterklaaskorting bij vrolijkspeelgoed.nl

Shop jouw sinterklaascadeaus extra voordelig bij vrolijkspeelgoed.nl

We hebben weer leuke kortingen op Vrolijk Speelgoed :)

We hebben weer leuke kortingen op Vrolijk Speelgoed :)

De Online winkel met mooi en origineel speelgoed.