Waantjes 010 Fashion in Rotterdam

Waantjes 010 Fashion: Kledingwinkel en webshop.

Over Waantjes 010 Fashion

Waantjes 010 Fashion valt onder de rubriek kledingwinkel uit Rotterdam.

Waantjes 010 Fashion is een kledingwinkel en webshop voor dameskleding, mannenkleding en kinderkleding. U kunt langskomen in de winkel of de kleding gemakkelijk en snel online bestellen.

Daarnaast is het bij Waantjes 010 Fashion ook mogelijk om uw eigen kleding design te maken. Uw eigen ontwerp, hoe leuk is dat! Dit kunt u online op de website doen. Als u klaar bent en u stuurt uw bestelling door, zal Waantjes 010 Fashion uw t-shirt gaan bedrukken met uw ontwerp.

U kunt kiezen uit een kleur, originele tekst en of afbeelding. Leuk voor uzelf om een uniek, zelfontworpen t-shirt te dragen. Maar dit is ook leuk om cadeau te geven. Zoals een rompertje op maat als kraamcadeau of een t-shirt voor een vrijgezellenfeest. Er is heel veel mogelijk.

Uw ontwerp wordt uit speciale textielfolie gesneden en deze gaat Waantjes 010 Fashion onder druk op het t-shirt bedrukken. Dit zal een lange levensduur garanderen. U kunt het t-shirt gewoon wassen.

Voor de mogelijkheden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Waantjes 010 Fashion. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd eens een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waantjes 010 Fashion uit de rubriek kledingwinkel uit Rotterdam is gevestigd aan de Groene Hilledijk 192A in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 010-2037481.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Waantjes 010 Fashion zijn o.a. :