Yvonne Paranormaal in Rotterdam

Yvonne Paranormaal: Spiritueel & Paranormaal.

Over Yvonne Paranormaal

Yvonne Paranormaal valt onder de rubriek geneeskunde in Rotterdam.

De drijvende kracht achter Yvonne Paranormaal is Yvonne den Oude. U kunt bij Yvonne Paranormaal terecht voor diverse diensten, behandelingen en advies. Deze diensten/behandelingen zijn gericht op het paranormale en spirituele.

Yvonne kwam ongeveer 20 jaar geleden door Martin Reul in aanraking met het spirituele. Later is zij een cursus gaan volgen bij Anna van Leeuwen, Cora van Woerden en Arthyra de Clerck. Dit zijn mensen die Yvonne weer helpen geholpen bij haar zoektocht.

Op dit moment neemt Yvonne deel aan spirituele beurzen. Dit organiseert Yvonne Paranormaal ook zelf met heel veel plezier. Het liefst werkt Yvonne Paranormaal met Psychometrie in combinatie met Zigeunerkaarten of Droomkaarten. Ook kan Yvonne mensen magnetiseren, wanneer die dit nodig hebben.

Yvonne Paranormaal kan diverse behandelingen, diensten en advies aanbieden. Een uitgebreid overzicht ziet u op de website terug. Hieronder ziet u een aantal terug:

- Tarot kaarten leggen.

- Wasteken techniek.

- Spirituele avonden.

- Spirituele beurzen.

- Helende stenen.

- Chakra's.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Yvonne Paranormaal? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50944910.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Yvonne Paranormaal zijn o.a. :