Zinvolwerken Coaching & Training in Rotterdam

Zinvol Werken door je hart te volgen en je verstand te laten spreken!

Over Zinvolwerken Coaching & Training

Zinvolwerken Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Rotterdam.

ZinVolwerken Coaching & Training is de praktijk van Hilda Swarts, trainer, coach, therapeut. Geregistreerd als CAT-therapeut level 3. Ervaar je vaak stress op de werkvloer, wil je je ruimte innemen op het werk en wil je graag op een plezierigere en effectievere manier leren communiceren? Dan ben je bij ZinVolwerken Coaching & Training helemaal aan het juiste adres!

Door mijn behandelmethodes;

* ga je effectiever met jezelf en de ander communiceren * kan je meer lastige situaties met anderen gebruiken als zelfreflectie en hoef je minder te projecteren op de buitenwereld, je krijgt meer draagkracht * leer je op een zinvolle manier met je stress om te gaan * krijg je meer zicht in jouw overlevingsstrategieën en leer je deze vanuit liefde waar te nemen en jezelf steeds meer toestaan om helemaal aanwezig te zijn * krijg je meer zicht in en geef je meer ruimte aan je gezonde delen * ga je milder met jezelf en de ander om

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zinvolwerken Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Rotterdam is gevestigd aan de Van der Meydestraat 52a in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13380395.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zinvolwerken Coaching & Training zijn o.a. :