Een droom van mij is uitgekomen!

Wanneer dromen uitkomen dan voelt alles magisch. Het leven voelt magisch. Jij voelt jezelf magisch. En het lijkt net alsof je constant verliefd bent

Een droom van mij is uitgekomen!

En dit voelt awesome!

Een droom van mij is afgelopen donderdagavond 30 juni 2022 uitgekomen.

Het is één van mijn dromen om vanuit mijn hart te mogen spreken voor een groep mensen over onderwerpen als bewustwording, spiritualiteit, zelfliefde, vertrouwen, overgave, keuzes maken, helen van pijnen en angsten, etc..

Om vanuit mijn hart een groep mensen te inspireren en te raken in hun hart.

Althans, dat is mijn intentie. Of dit gelukt is ...

En hier ben ik zó ontzettend blij mee en dankbaar voor.

Waar ik ook zo dankbaar voor ben zijn @carolakraaijeveld, eigenaresse van @pakkieanridderkerk, en haar teamgenoot Suus @suzanne.heijkoop.

Dankzij deze toppers heb ik één van mijn dromen uit kunnen laten komen, en ik wil hen dan ook vanuit het diepst van mijn hart hiervoor bedanken via deze post.

EN aan een ieder ander die ook graag zijn/haar dromen uit wil laten komen, wil ik graag zeggen: 1. MAAK TIJD voor jezelf om erachter te komen wat je droom is of wat je dromen zijn.

2. DURF vervolgens te dromen, en geloof er in, en vertrouw er op, dat deze uit gaan komen (positieve intentie)

3. "Follow your highest excitement, it will lead you the way". Denk niet dat iets heel gek is om te doen, of dat je dit niet kan, of wat anderen hier wel niet van vinden. Maw, GA HIER NIET OVER NADENKEN! Maar volg dat waar jouw hart de grootste sprong van maakt.

4. ONDERNEEM ACTIE op punt 3 door TE DOEN! (en dus niet door hierover na te gaan denken, want dan gebeurt er nog niks, en daarbij kom je alleen nog maar meer vast te zitten in je piekergedachten)

Jullie hebben via deze post kunnen zien dat dromen uit kunnen komen.

Jullie hebben nu kunnen zien dat alles mogelijk is.

En als ik dit kan, dan kunnen jullie dit ook!

Wedden???

Veel liefs, Vincent

#dankbaarheid #inspireren #dromen #magie #doen #zelfliefde #bewustwording #spiritualiteit #helen #keuzesmaken #vertrouwen #overgave #coaching #zuiver #puur

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2022.

Over ZUIVER & PUUR

Dit bericht is geschreven door ZUIVER & PUUR. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van ZUIVER & PUUR uit Delft : onzeker, niet gezien worden, niet goed genoeg, ik doe het niet goed, niet gelukkig, geen zelfvertrouwen, Verslavingsgevoelig, koopdrift, ik ben het niet waard, leven in eigen hand nemen, negatieve emoties, negatieve gevoelens, weerstand tegen het leven, stress, spanning in groepen, minderwaardigheid, ik kan niet alleen zijn, te streng voor mezelf, mezelf afwijzen, te kritisch, gevoel, zelfliefde, niet vrij voelen, kies voor jezelf rotterdam, bevestiging zoeken bij anderen rotterdam, ik kan niet voor mezelf kiezen rotterdam, Ik kan geen nee zeggen rotterdam, assertiviteitstraining, assertiviteits coaching, burn-out klachten rotterdam, ik durf niet voor een groep mensen te staan rotterdam, mezelf laten zien rotterdam,.

Lees meer over ZUIVER & PUUR.