Gratis lezing online 'Wanneer het leren niet lukt'

Wil jij ook zo graag dat je kind met plezier en vol vertrouwen naar school gaat?

Gratis lezing online 'Wanneer het leren niet lukt'

Merk je dat je kind niet lekker in zijn vel zit? Dat hij of zij met buik- of hoofdpijn naar school gaat en moeite heeft met bijvoorbeeld lezen, schrijven of stilzitten?

Als het lezen niet zo goed gaat omdat je kind bijvoorbeeld moeite heeft om op zijn stoel te blijven zitten, de letters voor zijn ogen dansen, hij daardoor snel afgeleid wordt, dan kan het zijn dat een primaire reflex nog niet goed is opgenomen in je systeem.

Wanneer je kind zich iedere keer gespannen voelt wanneer het op school een beurt krijgt van de meester of juf of een spreekbeurt moet houden voor de klas dan kan reflex integratie therapie helpen rust brengen in je lijf, waardoor je minder reageert op de prikkels om je heen.

Wanneer het schrijven je kind veel energie kost en je kind heel moe thuis komt, kan het zijn dat hij of zij snel boos of gefrustreerd raakt. Reflex integratie therapie werkt op hersenstam niveau en kan meer rust en vertrouwen brengen.

Kom naar deze GRATIS lezing op 10 juli en ik vertel er alles over.

Geplaatst op maandag 6 juli 2020.

Over Kei Kids coaching

Dit bericht is geschreven door Kei Kids coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van Kei Kids coaching uit Rotterdam : coaching voor ouders, coaching voor kinderen, reflex-integratie therapie, onzekerheid bij kinderen, faalangst bij kinderen, negatieve gedachten bij kinderen, kindercoach, gezinscoach.

Lees meer over Kei Kids coaching.