Hoe ziet de fundering van jouw leven eruit?

Jouw kijk op jouw leven creëert jouw realiteit. Verander jouw kijk op jouw leven en de realiteit verandert.

Hoe ziet de fundering van jouw leven eruit?

Ik nodig je uit om te kijken naar de fundering van jouw leven. Hoe is jouw leven opgebouwd? Is jouw fundering stevig? Of staat het op het punt om in te storten? Wanneer de fundering van een huis niet goed of stevig is dan ontstaan er vroeg of laat scheuren in het huis, kunnen er verzakkingen optreden en kan het huis zelfs compleet instorten.

De fundering van ons leven bestaat over het algemeen uit oordelen, conclusies, standpunten, meningen, afwijzingen die wij hebben aangenomen en ons eigen hebben gemaakt. Al vroeg wordt ons geleerd: kijk uit, wanneer je dat doet doet het pijn; je moet lief zijn voor je vader/moeder/broertjes/zusjes; och, maar dat kan jij niet, daar ben je nog te klein voor; jij bent stout; dat is te moeilijk voor je; en ga zo maar door. En dit alles neem je mee in de rest van je leven en speelt nu nog een grote rol.

Hoe zou het zijn om de fundering van jouw leven te veranderen? Om een andere kijk te krijgen op het leven en alles wat jou belemmert, wat jij geleerd hebt, te veranderen in een manier die werkt voor jou? Om jouw leven te gaan creëren vanuit mogelijkheden, bijdrage, keuzes en niet vanuit beperkingen.

Beperkingen, onze gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lichaam opgeslagen als bijvoorbeeld boosheid, schuld, woede, depressie, angst. Access Consciousness geeft de mogelijkheid om de energie die er zit rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress, blijvend te veranderen. Het enige wat vereist is, is de wil om ruimte te maken voor iets wat voor jou werkt.

Wat zou er gebeuren als je je visie zou veranderen en bepaalde standpunten en conclusies op zou geven? Zou je dan in staat zijn om meer of minder mogelijkheden te creëren in je leven? Wat als je in plaats van trauma, drama, verdriet, innerlijke gevechten en oordelen zou kunnen kiezen voor een realiteit met meer ruimte, helderheid, gemak, plezier en welvaren?

Geplaatst op zaterdag 1 juli 2017.

Over Ont-wikkel Jezelf

Dit bericht is geschreven door Ont-wikkel Jezelf. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van Ont-wikkel Jezelf uit Rotterdam : persoonlijke groei, bewustzijn, eigenwaarde, zelfontplooiing, bewustwording, entiteiten, zelfvertrouwen, tantra.

Lees meer over Ont-wikkel Jezelf.