Pijnklachten bij thuiswerkers

KTEC kan een oplossing bieden.

Pijnklachten bij thuiswerkers

Heel veel thuiswerkers hebben pijn klachten aan schouders rug, armen, nek en benen. Dit is te wijten aan slechte houding. De stoelen en tafels kunnen aangepast worden en dit kost een vermogen. Maar daarmee is het probleem niet opgelost. Het kost een vermogen om deze attributen aan te schaffen en het zal op langere termijn het probleem niet oplossen.

KTEC biedt een gedegen oplossing voor dit probleem:

Een goedkoop en effectief manier wat aanzienlijk veel minder geld gaat kosten is het volgende: Het lichaam van de werknemer moet onder handen genomen worden en gevrijwaard worden van de klachten. Dit kan door een APK van het lichaam te ondergaan waarbij alle spieren en gewrichten worden na gelopen en beknellingen en spanningen en blokkades worden weggenomen. Het lichaam wordt herstelt en weer in balans gebracht. daarna volgt een houding correctie van het lichaam met bijbehorende oefeningen die gemakkelijk ter plekke uitgevoerd kunnen worden.

Des behandeling lost het probleem op en je krijgt een gezonde medewerker voor in de plaats.

Een afspraak maken om deze methode te ervaren kan op ieder tijdstip.

Bellen met Krishna Gopal of een email sturen voor meer informatie.

In een persoonlijk gesprek kan alles beter uitgelegd worden en alle vragen beantwoord worden.

Geplaatst op maandag 19 april 2021.

Over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult)

Dit bericht is geschreven door KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult). Het bedrijf valt onder sportvereniging uit Rotterdam. Trefwoorden van KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) uit Capelle aan den IJssel : zelfverdediging, cursus zelfverdediging, kurodaiya, yoga, indian clubtraining, boksen, angst overwinnen, budo leraar, judo, .

Lees meer over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult).