Training voor BOA

Innovatief en revolutionair werk gerelateerde training voor de BOA

Training voor BOA

De oplossing voor de veiligheid van de BOA”S

Het probleem

Pepperspray in openlucht kan alle kanten op en zal ook tegen jezelf kunnen keren en je hebt zorgplicht. Dat houdt in dat de BOA dan belast is met de verzorging van de agressor. ( hij kan dan uren iet meer actief zijn. (Werkverzuim )

Teaser kan vervelende neven effecten creëren bij die persoon die het ondergaat, want je nooit hoe de gesteldheid van een persoon is en of ze een pacemaker dragen of andere aandoeningen hebben , die door toepassing van de Teaser verergerd kunnen worden. Een wapenstok om ermee te slaan zal ook niet het gewenste resultaat opleveren, want je leert niet om je te verdedigen en te ontwapenen. Al bij al zal je afhankelijk worden en aangewezen worden op je handen en voeten. Schoppen en slaan levert ook niet het gewenste resultaat. Dit leidt tot agressie.

Wat heb je dan aan al deze geweldsmiddelen, die zoveel tijd en geld kosten.? Wanneer zijn ze bekwaam met deze geweldsmiddelen? Hoelang moeten de trainingen zijn, om met al deze geweldsmiddelen om te kunnen gaan? Hoe gaan ze onder stress met deze geweldsmiddelen om.?

Dit zijn enkele vragen die opkomen, als ik weer zo een bericht lees over de middelen die ze overwegen om aan te bieden aan de BOA’s, zodat ze veilig hun werk kunnen doen.

Middelen maken het niet veiliger. Zij kunnen beter functioneren als ze een training krijgen in : - non agressief, de-escalerend communiceren en handelen. (rolpatronen en doelgericht handelen) - praktisch zelfverdediging in plaats van leren vechten (schoppen en slaan) - voorkomen van stress en niet onder stress leren functioneren, want volgens mij kan niemand dat - voorkomen van vervolg aanvallen (escalatie) - Controleren van de grof motorische bewegingen van een agressief persoon. Non agressief handelen leidt tot de-escalatie en agressief optreden leidt tot escalatie.

KTEC (Kurodaiya Training Education Consult) biedt de oplossing voor dit probleem. Kurodaiya is de naam van de principe die in deze methode wordt gebruikt en is gebaseerd op het biomechanisch proces van het menselijk lichaam. (hoe dien je de juiste spieren te gebruiken om bewegingen te maken, waarbij je weerstand kan weerstaan door minimaal te bewegen, minimaal contact te maken met een agressor en minimaal kracht te gebruiken.) Hierdoor ben je in staat om:

- Je zelfbeheersing te behouden

- Rekening houden met eventuele gezondheidsfactoren, die ernstige letsel kunnen veroorzaken (opwindingsdelier)

- Met weinig personen Iemand te fixeren zonder spanning op te bouwen (escalatie)

- Onnodige letsel te voorkomen, wat kan leiden tot overlijden.

De handen en voeten zijn de beste geweldsmiddelen, Zij weigeren nooit en kunnen niet tegen jezelf gebruikt worden. Je kan het gedoseerd gebruiken.

Leer de BOA’s en agenten hun handen goed te gebruiken, dan los je dit probleem op. Het kost minder tijd in trainingen en minder geld in investering. Je handen verslijten niet en raken niet op en hoeven niet onderhouden te worden.

NON AGRESSIEF, METEEN DE-ESCALEREND EN 100 %PROPORTIONEEL OPTREDEN Dit is een Werk gerelateerde training voor agenten en BOA’s. Alleen bij KTEC en nergens anders. Het gaat om een nieuwe principe en filosofie in omgaan met geweld en agressie. Kurodaiya is de innovatie en revolutie op dit gebied.

www.kurodaiya.nl, www.geweldmanagement.nl

Geplaatst op zondag 3 november 2019.

Over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult)

Dit bericht is geschreven door KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult). Het bedrijf valt onder sportvereniging uit Rotterdam. Trefwoorden van KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) uit Capelle aan den IJssel : zelfverdediging, cursus zelfverdediging, kurodaiya, yoga, indian clubtraining, boksen, angst overwinnen, budo leraar. judo .

Lees meer over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult).