Uitnodiging: Masterclass Manon de Boer | 18 november

Schrijf je in en maak kans op een compleet nieuwe outfit!

Uitnodiging: Masterclass Manon de Boer | 18 november

Je bent onderneemster en biedt fantastisch goede producten en diensten, hebt een mooie website en tóch ontbreekt het je met regelmaat aan het zelfvertrouwen helemaal jezelf te kunnen en durven zijn.

Er is maar één ding hiervoor nodig: de moed om de eerste stap te zetten. Het er op te durven wagen boven jezelf uit te stijgen met je grote droom duidelijk voor ogen. Hiervoor heb je de juiste powerlook en outfit nodig waardoor je je meteen zelfverzekerder, sterker en dapperder zal voelen.

- Wil jij ook ZICHTBAAR durven zijn?

- Weten welke STIJL het beste bij je past?

- Outfits waar je je zowel online als offline COMFORTABEL en zelfverzekerd in voelt én waarin je DE BESTE VERSIE van jezelf kan laten zien?

Dan wil ik je van harte uitnodigen voor de masterclass van topstyliste Manon de Boer bij Verschoor Sliedrecht @The Basement op donderdag 18 november!

Alle info en aanmelden via: https://viponline.lpages.co/masterclass-manon-de-boer-verschoor-sliedrecht/

Geplaatst op zondag 7 november 2021.

Over BUSINESS COACH VOOR ZZP-ERS | YOLANDA AARTSE

Dit bericht is geschreven door BUSINESS COACH VOOR ZZP-ERS | YOLANDA AARTSE. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van BUSINESS COACH VOOR ZZP-ERS | YOLANDA AARTSE uit Rotterdam : business coach, coaching praktijk, coaching op maat, Business coach voor ZZP-ers, E-learning, groepstrainingen, 1-op-1 Coaching, LIVE ONLINE GROEPSTRAINING, coach, bedrijfscoaching.

Lees meer over BUSINESS COACH VOOR ZZP-ERS | YOLANDA AARTSE.