Van hoofd naar hart, van overleven naar leven!

Na mijn 3e burn-out moest het roer van mijn leven drastisch om. Ik kon mijn leven, zoals ik dit leefde, niet meer volhouden. Ik wilde dit niet meer volhouden. Hierop besloot ik het compleet anders te doen. Het resultaat hiervan heet ZUIVER & PUUR.

Van hoofd naar hart, van overleven naar leven!

ZUIVER & PUUR is een coachingspraktijk voor bewustwording, groei en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik besloot mijn eigen coachingspraktijk te beginnen, nadat ik op het aller diepste en donkerste punt van mijn leven was gekomen.

Ik vroeg mezelf letterlijk af: “Als ik kon toveren, hoe zou mijn mooiste leven er dan uitzien?”. Direct kwam het antwoord omhoog: “Mijn eigen coachingspraktijk beginnen, om andere mensen, op mijn eigen-wijze manier, via mijn ruime ervaringsdeskundigheid, (op weg) te helpen en te inspireren in hun leven.

Vanaf ongeveer mijn 30e levensjaar is mijn proces van bewustwording begonnen. Daarvoor was ik alleen maar bezig met “feesten en beesten”, en leefde ik op de onbewuste automatische piloot. In die periode dacht ik nooit na over het leven of over mezelf. Ik dacht alleen maar aan het volgende feestje …

Totdat ik gevoelsmatig “alleen” kwam te staan in het leven, en ik hierdoor bewust mijn eerste “pijn” ervaarde. Achteraf gezien was dit een soort trauma wat mij heeft “wakker geschut”, en mij heeft doen “ontwaken”.

In de lange periode die hierna volgde heb ik allerlei shit, ellende, pijn en traumatische ervaringen mee mogen maken. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Nu, op dit moment, ben ik hier ontzettend dankbaar voor, omdat al die shit en ellende mij gebracht heeft waar ik nu ben!

Maar destijds voelde dit alsof ik in een hele lange donkere tunnel vastzat, waar geen einde aan leek te komen. Gevoelsmatig was ik mijn leven aan het overleven in plaats van aan het leven. Ik had het destijds nodig om regelmatig een coach of een paranormaal begaafd iemand te bezoeken, die voor mij even een lichtje aanzette in mijn donkere tunnel, waarna ik voor even voor in beweging kon komen, en een gevoel van richting kreeg in mijn leven.

En dit is nu, op dit moment, ook de visie van ZUIVER & PUUR. Om mensen weer even in beweging te krijgen, door ze terug in hun eigen kracht te brengen, zodat ze het zelf weer kunnen gaan doen. Want in ons zelf liggen alle antwoorden die wij nodig hebben, en ZUIVER & PUUR helpt jou bij de vraag HOE jij hier zelf bij kunt komen.

Mijn verhaal wil ik graag afsluiten met een mooie anekdote. Mijn website heb ik in eerste instantie laten maken door iemand anders. Iemand die er veel meer verstand van had dan ik.

Uiteindelijk heb ik hier volledig mijn eigen-wijze draai aangegeven, en het resultaat hiervan is dat mijn website nu volledig is wie ik werkelijk ben (zuiver en puur).

En nu komt het … Ik kreeg ooit eens een appje van hem, nadat hij mijn gewijzigde website zag, waarin hij schreef: “Zo, je hebt je website weer aardig verkracht zie ik”. Dit vond ik het grootste compliment die hij mij kon geven! Dank je wel voor jullie tijd en aandacht.

Big hug, Vincent

www.zuiverenpuurcoaching.nl

Geplaatst op vrijdag 15 april 2022.

Over ZUIVER & PUUR

Dit bericht is geschreven door ZUIVER & PUUR. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van ZUIVER & PUUR uit Delft : onzeker, niet gezien worden, niet goed genoeg, ik doe het niet goed, niet gelukkig, geen zelfvertrouwen, Verslavingsgevoelig, koopdrift, ik ben het niet waard, leven in eigen hand nemen, negatieve emoties, negatieve gevoelens, weerstand tegen het leven, stress, spanning in groepen, minderwaardigheid, ik kan niet alleen zijn, te streng voor mezelf, mezelf afwijzen, te kritisch, gevoel, zelfliefde, niet vrij voelen, kies voor jezelf rotterdam, bevestiging zoeken bij anderen rotterdam, ik kan niet voor mezelf kiezen rotterdam, Ik kan geen nee zeggen rotterdam, assertiviteitstraining, assertiviteits coaching, burn-out klachten rotterdam, ik durf niet voor een groep mensen te staan rotterdam, mezelf laten zien rotterdam,.

Lees meer over ZUIVER & PUUR.