Wandelverhaal

Wil je samen met iemand wandelen en wil je input voor een goed gesprek hebben?

Wandelverhaal

Wil je samen met iemand wandelen en wil je input voor een goed gesprek hebben? Wil je met je groep wandelen en in gesprek zijn en daarbij een verhaal uit de aangereikt krijgen?

Dan is wandelen met een verhaal een mooie vorm.

Je kunt wandelen met een thema, of een verhaal. Dit kan ook over een persoon of thema uit de Bijbel. Dit verhaal is in stukken verdeeld. De wandeling van ongeveer 3-5 km. start met het eerste stuk van het verhaal. Na elke 10-15 minuten krijg je een nieuw stuk van het verhaal met een vraag. Over die vraag praat je in een vast tweetal door tijdens het wandelen. Het verhaal en de vragen bouwen op elkaar voort en zo ontstaat er een mooi gesprek, leer je elkaar beter kennen en ben je al wandelend op een ontspannen manier in de natuur.

Welkom in Westmaas of ik kom naar jou/jullie en je wandelroute toe.

Ineke Stehouwer 06-22327070 info@coachatelieroverhoop.nl www.coachatelieroverhoop.nl

Geplaatst op woensdag 10 mei 2023.

Over Coach Atelier Over Hoop

Dit bericht is geschreven door Coach Atelier Over Hoop. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van Coach Atelier Over Hoop uit Westmaas : Gedeeld Verlies, wandelen met een verhaal, wandelcoaching, creatief verhaal, creatieve workshops, bijbel workshops, simply the story, leren over de bijbel, bijbelverhalen, persoonlijke groei, vrouwen coach, jonge vrouwen coach, kindercoach, .

Lees meer over Coach Atelier Over Hoop.