Wat heeft een BOA nodig

welke geweldmiddelen moeten BOA dragen om zich veilig te voelen. Een gedegen training is het antwoord

Wat heeft een BOA nodig

Innovatie en revolutie in het optreden van een BOA is nodig om verandering te brengen. Niet blijven roeren in dezelfde pan soep en verwachten dat de smaak zal veranderen. Je moet er iets aan toevoegen wil je dat de smaak gaat veranderen. de huidige training is niet voldoende. Dit blijkt uit de praktijk zowel bij de agenten als bij de BOA's.

Een training van Kurodaiya geweldmanagement geeft je nieuwe inzichten die als aanvulling kunnen dienen om beter te kunnen presteren tijdens hun werk. Een wapenstok met een heel andere manier van aanwenden (niet slaan, maar verdedigen ) en een handboei is voldoende om ze te bewapenen. Goede zelfverdedigingsvaardigheden zijn ook van crucial belang. Dit moet leiden tot \NON agressief, meteen de-escalerend en 100% proportioneel optreden bij verzet. en geboden weerstand

check www.geweldmanagement.nl en meld je aan voor een kennismaking training

Geplaatst op woensdag 11 maart 2020.

Over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult)

Dit bericht is geschreven door KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult). Het bedrijf valt onder sportvereniging uit Rotterdam. Trefwoorden van KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) uit Capelle aan den IJssel : zelfverdediging, cursus zelfverdediging, kurodaiya, yoga, indian clubtraining, boksen, angst overwinnen, budo leraar, judo, .

Lees meer over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult).