Wat is jouw Hoogste Potentieel?

Jarenlang heb ik het gevoel gehad vast te zitten in mijn leven. Ik voelde me doodongelukkig (van binnen, want van buiten laat je dit natuurlijk niet zien), en ik had geen idee hoe ik hier uit moest komen.

Wat is jouw Hoogste Potentieel?

Dit alles werd nog eens dubbel en dwars versterkt door mijn negatieve gedachten en overtuigingen. Want deze vertelden mij steeds weer opnieuw dat ik "gevangen zat", dat ik niet gelukkig was, dat het leven kut was, en dat het mij niet ging lukken hier uit te komen.

Nu terugkijkend op deze leerzame periode, zie ik in dat ik mezelf alleen maar gevangen hield, door steeds weer opnieuw mijn negatieve gedachten en overtuigingen te geloven!

Ik deed dit allemaal zelf! Ik creƫerde dit allemaal zelf!

En hier kon ik niks aan doen, omdat IK NIET BETER WIST!

Tot nu ...

Want ik ga jullie vertellen, dat wij allemaal steeds weer opnieuw kunnen kiezen WIE WIJ WILLEN ZIJN, op elk moment, en in elke situatie.

Want wij hebben een vrije wil, waardoor we dus steeds weer vrij zijn om keuzes te maken. Keuzes als wat we willen eten, welke kleding we aantrekken, wat we gaan doen. Maar ook de keuze als in WIE WIL IK ZIJN OP ELK (BEWUST) MOMENT EN IN ELKE SITUATIE? Wij kunnen dus BEWUST KIEZEN voor positiviteit, om ons hoogste goed te zijn, of om onvoorwaardelijke liefde te zijn.

En dus kunnen wij ook steeds weer opnieuw (bewust) kiezen om ONS HOOGSTE POTENTIEEL TE ZIJN. Wat dit dan voor jou is, en voor jou betekent, is aan jou.

Het enige wat je hiervoor mag doen, is je simpel gezegd bewust te worden van je negatieve gedachten en overtuigingen, om deze vervolgens te helen en te transformeren naar positieve gedachten en overtuigingen.

En steeds weer opnieuw te bedenken WIE JIJ WILT ZIJN!

Mijn hoogste potentie op dit moment is dat ik onvoorwaardelijke liefde ben, en deze wil delen met alles en iedereen.

Wil jij dit ook?

Wil jij je ook "vrij" voelen?

Stuur dan ff een berichtje voor een gratis kennismaking.

Your friend next door,

ZUIVER EN PUUR

#hoogstepotentie #positiviteit #zelfliefde #onvoorwaardelijkeliefde #vrijewil #vrijvoelen #gedachten #overtuigingen #coaching #zuiver #puur

Geplaatst op woensdag 20 juli 2022.

Over ZUIVER & PUUR

Dit bericht is geschreven door ZUIVER & PUUR. Het bedrijf valt onder coaching uit Rotterdam. Trefwoorden van ZUIVER & PUUR uit Delft : onzeker, niet gezien worden, niet goed genoeg, ik doe het niet goed, niet gelukkig, geen zelfvertrouwen, Verslavingsgevoelig, koopdrift, ik ben het niet waard, leven in eigen hand nemen, negatieve emoties, negatieve gevoelens, weerstand tegen het leven, stress, spanning in groepen, minderwaardigheid, ik kan niet alleen zijn, te streng voor mezelf, mezelf afwijzen, te kritisch, gevoel, zelfliefde, niet vrij voelen, kies voor jezelf rotterdam, bevestiging zoeken bij anderen rotterdam, ik kan niet voor mezelf kiezen rotterdam, Ik kan geen nee zeggen rotterdam, assertiviteitstraining, assertiviteits coaching, burn-out klachten rotterdam, ik durf niet voor een groep mensen te staan rotterdam, mezelf laten zien rotterdam,.

Lees meer over ZUIVER & PUUR.