Wilt u ook meer balans tussen uw lichaam en geest?

Kiest u dan voor een klankschaalmassage bij Massagepraktijk Jolanda.

Wilt u ook meer balans tussen uw lichaam en geest?

Een klankschaal is een instrument in de vorm van een schaal die vervaardigd is uit een legering van verschillende metalen. Klankschalen zijn oorspronkelijk afkomstig uit de omgeving van Tibet. De schalen hebben een bijzondere harmoniserende natuurklank die mensen raakt.

Naast de klank heeft de schaal ook een trilling die zich door het hele lichaam verplaatst. Als je een steen in het water gooit, zie je de rimpels nog ver daar om heen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Daardoor verplaatsen deze trillingen zich ook zo snel en makkelijk door ons lichaam. Door die klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een massage. Elk lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade zit, is de trillingsfrequentie lager.

Klankschaalmassage is ook zeer geschikt bij kinderen, ouderen, mensen met dementie, autisme, ADHD.

Bij een klankschaal massage ga je gekleed op de tafel liggen en worden de schalen op het lichaam geplaatst en om en om aangeslagen. De klankschaalmassage is goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten, stress spanningen. De concentratie kan verbeteren, slapeloosheidsklachten verminderen. Er ontstaat meer balans tussen lichaam en geest, meer balans de linker en de rechterhersenhelft. Hierdoor krijg je ook meer energie en kun je beter omgaan met stress. Ik zie in mijn praktijk dat een klankschaalmassage vaak een nog diepere ontspanning geeft dan een gewone massage. De massage werkt verstillend en harmoniserend. De klankschaalmassage kan apart als volledige massage geboekt worden. Vaak geef ik de klankschaalmassage ook in combinatie met een andere massage.

Geplaatst op maandag 1 juli 2019.

Over Massagepraktijk Jolanda

Dit bericht is geschreven door Massagepraktijk Jolanda. Het bedrijf valt onder massage uit Rotterdam. Trefwoorden van Massagepraktijk Jolanda uit Rotterdam : stoelmassage, zwangerschapsmassage, massage bij kanker, klankschaalmassages, gezichtsmassages, hoofdpijnmassages, traditionele massages, voetmassages,.

Lees meer over Massagepraktijk Jolanda.