Offerte voor Kleermaker in Rotterdam

Op zoek naar een offerte voor kleermaker in de plaats Rotterdam? Zoek niet verder. Wij vonden 2 bedrijven over kleermaker in Rotterdam voor u. meer

Prijsopgave voor kleermaker opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“ik wilde graag een aan de voorkant gesloten tuinbroek uit 1 stuk dus zonder bruutels maar wel met alle vormen van de traditionele tuinbroek. Er moet een rits op de rug komen te zitten. De ruimte in de kruis moet iets meer zijn ivm het dragen van luiers. Ook wilde ik er enkele kinderlijke-figuurtjes op laten maken. Welke dat zijn kunnen later besproken worden. De stof wilde ik graag stretch hebben, maar ook kinderlijk. Ik neem aan dat maten eventueel later gemaakt zullen worden..”

Aangevraagd op dinsdag 2 mei 2017

“Hallo ik zoek een mooi kostuum wat is de levertijd en wat zijn de prijzen. mvg. Brouwer.”

Aangevraagd op maandag 29 oktober 2012

Aangesloten bedrijven

  • Lina's Mode Atelier

    Lina's Mode Atelier; kledingreparaties en verandering.. Trefwoorden van Lina's Mode Atelier : kleermaker, mode atelier, kleding reparaties, kledingmaker, kleermaker, kledingverandering, professionele coupeuse, kleding herstellen, vakkundige reparatie kleding, .

    tel. 06-55372975, Chopinrode 48, 2717BK in Zoetermeer

    Meer over Lina's Mode Atelier contact website