Offerte voor Taxi in Rotterdam

Bij de volgende bedrijven kunt u een offerte opvragen. U zoekt op taxi in Rotterdam. Wij vonden 1 bedrijven voor een offerte over taxi in Rotterdam voor u. meer

Prijsopgave voor taxi opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“centraal station naar Erasmusmc vandaag, eind van de ochtend, terug in de middag van erasmus naar centraal station.Wat zijn de kosten?”

Aangevraagd op maandag 9 oktober 2017

“Wil graag een taxi voor 8 personen met een kind van 2 jaar op schoot van quadenoord 45 naar Zuidplein in de nacht van donderdag op vrijdag 01.45 uur . Wat gaat dit mij kosten?”

Aangevraagd op zondag 30 april 2017

“Het gaat om het vervoeren van een groep van ongeveer 30 personen (specifiek aantal wordt bekend begin juli) die vervoerd moet worden op 5 juli 2017. In de ochtend moet deze van het station naar de wilhelminakade worden gebracht, aan het einde van de middag moet deze groep van de zeemansstraat terug naar het station gebracht worden. ”

Aangevraagd op maandag 20 maart 2017

Aangesloten bedrijven

  • Adel Taxi Rotterdam

    Adel Taxi Rotterdam: Gediplomeerde ervaren taxichauffeur(s).. Trefwoorden van Adel Taxi Rotterdam : taxi, vluchthavenvervoer, vliegveld taxi, taxiservice, taxi naar buitenland, taxi naar Belgiƫ, taxi naar Frankrijk, taxi naar Duitsland, gediplomeerde taxichauffeur, .

    tel. 06-40686812, Makreelstraat 34, 3192AM in Hoogvliet

    Meer over Adel Taxi Rotterdam contact website