Offerte voor Transportbedrijf in Rotterdam

Bij de volgende bedrijven kunt u een offerte opvragen. U zoekt op transportbedrijf in Rotterdam. Wij vonden 1 bedrijven voor een offerte over transportbedrijf in Rotterdam voor u. meer

Prijsopgave voor transportbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Beste heer/mevrouw Wij zijn een groep HBO-studenten die bezig zijn met een project. Dit project houd in; het verplaatsen van een dieselmoter+testbed+waterrem+losse appendages. Deze dienen getransporteerd te worden volgens alle wettelijke veiligheid en milieu-eisen. Gegevens: totale gewicht =/-4000 kg Ophaaladres: Petroleumweg 32, 3196 KD Vondelingenplaat afleveradres: Scheepsbouwweg 15, 3089 JW Rotterdam Wij horen graag of het voor Groenenboom mogelijk is om te transporten. Bij deze vragen wij een offerte aan. Met vriendelijke groet, Marnix van der Ven 0929909@hr.nl 0630360443 ”

Aangevraagd op dinsdag 7 november 2017

“Geachte heer, Gaarne de prijs opgave voor 10 ton ( fruit uit Egypte) die moet nog gaan komen op Rotterdam Haven. Naar verwachting over 4 √† 5 weken. Deze fruit is verpakt in karton doses a vijf en of 10 kilo per doos, die moet gebracht worden naar Amsterdam, zeer waarschijnlijk naar een adres. Wil ik ook graag weten of doen jullie de douane behandeling of niet, en in geval van wel wat zijn de kosten die hier verbonden zijn. Gaarne uw offerte per mail, maar als u meer informatie / details wilt hebben, dan kunt u mij bellen op mijn mobile 0624947009 tussen 11:00 uur en 23:00 uur. Zeer dank, MVG, Kira Limousine & Trade Services R.Bassili Amsterdam ”

Aangevraagd op donderdag 14 september 2017

“Voor een dansvoorstelling moeten 16 schoolbanken van school naar het theater worden vervoerd. Het gaat om het inladen, vervoeren en uitladen en aan het einde van de avond of de volgende dag hetzelfde voor de terug weg.”

Aangevraagd op vrijdag 3 februari 2017

“wat zijn de kosten voor transport naar zweden, finland, munchen voor 25 ton (rijst,bulgur,linzen) en wat bedragen de kosten voor¬†5 pallets? De exacte postcodes weet ik nu niet, maar in Duitsland in Mannheim en muchen, Nurnberg In Zweden: Stockholm en oostenrijk: wien, graz finland :kirkkonummi Pallets: vanaf 900 tot 1000 kg, 2 meter ongeveer hoog. ”

Aangevraagd op vrijdag 20 januari 2017

Aangesloten bedrijven